Header

Kwaliteit en veiligheid:   ZKN keurmerk

De IJsselkliniek is sedert 2013 aangesloten bij de branchevereniging ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland).
Het ZKN keurmerk staat voor kwalitatief uitstekende en veilige zorg.

Bij de zelfstandige klinieken met ZKN-keurmerk staat uw gezondheid centraal. De klinieken staan garant voor een gewaarborgde kwaliteit van medische zorg.

Klinieken zijn gespecialiseerd.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de behandeling. Doordat klinieken zich toeleggen op slechts enkele behandelingen hebben de specialisten die er werken veel meer ervaring in die ene behandeling, zij voeren dezelfde behandeling vaker uit.

Uw zorg is verzekerd
Veel mensen in Nederland weten nog niet dat ze vaak gewoon met hun basisverzekering bij ZKN klinieken terecht kunnen. Ze worden nog te vaak automatisch doorverwezen naar het lokale ziekenhuis, terwijl dit niet de beste optie hoeft te zijn. De website www.zkn.nl helpt mensen om dit kiezen gemakkelijker te maken. Hierop zijn alle klinieken in Nederland te vinden, die dit keurmerk hebben.

ZKN keurmerk beste keurmerk in de zorg
Uit een onderzoek van de Consumentenbond kwam het ZKN-keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een behandeling in een kliniek met het ZKN keurmerk in plaats van een ziekenhuis.
Klinieken met een ZKN keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling.